Restaurant El Acebuchal

Dit restaurant staat bekend om zijn vers brood, overheerlijke stoofpotten en overheerlijke nagerechten. Zeker als je de wandeling vanuit Competa hiernaar toe maakt is er niet beters om je te belonen met een heerlijke maaltijd bij Albuchal.

Taberna Teteria Hierbabuena

In dit restaurant in Competa is het heerlijk vertoeven. Omringd door allerlei Oosterse spullen die ook te koop zijn wordt de keuken gerund door 2 Marrokaanse dames. Rafael zorgt ervoor dat je je als gast welkom voelt. De tapas, tajines en andere gerechten; alles is met liefde bereidt en dat proef je. Op donderdag hebben ze altijd Indiaase avond waar heerlijke curries en supermalse kip tandoori op het menu staan. Reserveren raden wij je aan.

Bar El Theo

Als je Salares aandoet dan zie je overal op de muren Bar El Theo staan geschreven. Alle wegen leiden dus letterlijk naar El Theo. Deze joviale Spanjaard heeft een menukaart maar wij laten ons altijd verassen. Hij kookt met wat hij in de natuur vindt en als de ingredienten op zijn verzint hij weer een ander gerecht. De paella is fantastisch, deze moet je echter wel een dag van tevoren reserveren.